KONTAKT TELEFON +381 65 398 40 77
RADNO VREME

Pon - Sub 8:00 - 18:00

ADRESA

Kobiljača 5b, Kragujevac

Iznajmljivanje skela

Imate li pitanja?

Budite slobodni da nas kontaktirate.

Kontakt
FIKI gradnja doo

Graditelji sa iskustvom

Firma specijalizovana za gradnju i rentiranje skela, osnovana 2016. godine.
Više
Author

Montaže i demontaže skela, podupirača i ostalih elemenata

FIKI gradnja je firma koja pruža usluge montaže, demontaže i iznajmljivanje:

skela;
podupirača;
oplata;
vibro letvi i
vibratora.
Ako se opredelite za usluge montaže i demontaže skela, podupirača i ostalih elemenata u tom slučaju naša firma preuzima na sebe sve obaveze od transporta pa do montaže i demontaže. Takođe se možete opredeliti i samo za uslugu iznajmljivanja i u toj situaciji Vi kao klijent preuzimate na sebe obaveze montaže i demontaže.
Skele koje se nalaze u našoj ponudi su skele nemačkog proizvođača “Layher”, najvećeg i najpoznatijeg svetskog proizvođača skela, koji je godinama unazad sinonim za efikasnost i pouzdanost. Reč je o ramovskim skelama koje se najčešće koriste prilikom rada na fasadama. “Layher” skele su vrlo pouzdane i lagane, pa je njihova montaža vrlo jednostavna i brza.
Podupirači ili šprajcevi služe kao samostalni i privremeni stubovi. Njihova namena u građevinarstvu je vrlo široka, ali najčešće se upotrebljavaju prilikom izrade ploče. Naša firma iznjamljuje podupirače raznih visina i nosivosti. Pogodnost je što su svi naši podupirači podesivi po visini, pa ih možete sami prilagođavati prema Vašim potrebama.
Oplata je nezaobilazna pomoćna oprema prilikom izrade betonskih zidova, stubova ali i prilikom drugih vrsta šalovanja. Sa oplatama znatno smanjujete vreme ali i potreban trud za obavljanje posla. „FIKI gradnja“ iznajmljuje i montira oplate bilo koje vrste.
FIKI gradnja u svojoj ponudi ima i vibro letve za iznajmljivanje. Vibro letve su obavezan alat koji se koristi prilikom ravnanja ploče.
Vršimo iznajmljivanje vibratora za beton. Vibrator za beton je alat koji znatno ubrzava i olakšava proces popunjavanja šalova. Brzo i jednostavno sabija i ujednačava beton kojim se upunjavaju šalovi.

Layher

Layher je najveći svetski proizvođač sistema skela. Nudimo Vam širok spektar sistema skela za iznajmljivanje kao i usluge montaže i demontaže. Tu su još dodatne komponente za skele, zaštitni sistemi, sistem podupiranja TG 60...